top of page

OM SYVÆRKSTEDET

Syværkstedet er en systue, som ligger i Lynge, 4 km syd for Sorø.

Her tilbyder jeg tilretning, tilpasning og forandring af al slags beklædning, lige fra oplægning af bukser til tilretning af brudekjoler.

 

Lidt om min baggrund: 

Jeg er uddannet faglærer i bl a syning og tilskæring. Jeg har undervist i syning på Daghøjskolen Vera i København, men jeg har fortrinsvis brugt min uddannelse som syerske.

Jeg var i en kort periode ansat på Det Kongelige Teaters skræddersal. Jeg har i to sæsoner syet kostumer til Cirkusrevyen.  Jeg har haft forretning i København med salg af beklædning i eget design, og jeg har tidligere haft systue ved navn Sy og Design på min hjemmeadresse. Systuen har jeg nu genåbnet under navnet Syværkstedet.

 

De sidste 15 år har jeg specialiseret mig i at tilpasse brudekjoler samt konfirmationskjoler, og jeg har i de seneste 5 år været fast tilknyttet til en brudekjoleforretning, hvor jeg står for tilretningerne af såvel brudekjoler som konfirmationskjoler. Jeg er ligeledes tilknyttet en herretøjsbutik, hvor jeg foretager forandringer.

 

Jeg sætter en ære i at udføre et arbejde, hvor både du og jeg kan være tilfredse med resultatet, og jeg er fleksibel både vedr. tidspunkter for mødeaftaler, og når det drejer sig om hasteopgaver.

 

Du er velkommen til at kontakte mig omkring tidsbestilling af et uforpligtende møde, hvor vi kan se på ønsker og muligheder vedr. tilpasning af netop dit emne – kjole, brudekjole, gallakjole, konfirmationstøj, festtøj, jakke, habitjakke, bukser, skjorte, bluse eller måske noget helt andet.

bottom of page